ÇATIŞMIYORUZ, UZLAŞIYORUZ (WE DON'T CONFLICT, WE COMPROMISE) eTwinning Projemiz Başladı.

18.03.2024 33

Proje kurucularından Okul Psikolojik Danışmanı Emel GÖKKURT' un da aralarında bulunduğu bu eTwinning projesinin amacı, öğrencilerin anlaşmazlık durumlarında kendilerini ve karşısındakini anlamayı, çatışarak şiddet yollarına başvrumadan uzlaşarak sağlıklı iletişim kurma becerilerini geliştirmeyi hedefler. Proje ayrıca öğrencilerin duyguları anlama, empati, iletişim ve stresle başa çıkma, en uygun çözüm yollarını seçerek günlük yaşam becerilerine katkıda bulunacaktır. Türkiye' nin farklı illerinden 10 Türk Öğretmen ve 2 Romanyalı ve 1 Gürcistanlı Öğretmen ortaklığı sonucu oluşturulan projede Mart-Nisan-Mayıs aylarını kapsayan 3 aylık etkinlikler ortak okullarla eşzamanlı, işbirlikçi katılımlı sürdürülecektir.

13-03-202418-03-2024